پروتز پا چیست؟ انواع پروتز پا و راهنمای خرید آن، آس کلینیک در این مطلب به بررسی انواع پروتز پا می پردازد و نکات مهمی برای خرید آن با شما در میان می گذارد.

بنا به دلایل مختلفی مثل بیماری ها یا عوامل دیگر، پزشک ممکن است برای بیمار قطع عضو پا را تجویز کند. بیمارانی که دچار قطع عضو در ناحیه پا می شوند، نیاز به جایگزینی برای اندام اصلی خود دارند، آن ها از پروتز پا استفاده می کنند تا در هنگام راه رفتن فشاری به پای سالم شان وارد نشود و دچار مشکلات دیگر هم نشوند. پروتز پا عملکردی شبیه به اندام اصلی بدن دارد و زیبایی و فرم بدن را همچنان حفظ می کند. پروتزهایی که مخصوص پا هستند، باعث می شوند تا درست مثل گذشته بتوانید تحرکات بدن تان را حفظ کنید و همچنین منجر به حفظ تعادل در بدن تان نیز می شوند. با وجود این پروتزها تمام وزن بدن تان روی پای سالم نخواهد بود و به همین خاطر به آن فشاری وارد نمی شود. در این مطلب قصد داریم تمام آنچه نیاز است تا در مورد پروتز پا بدانید را با شما در میان بگذاریم. همراه ما باشید.

 

 

پروتز پا چیست؟

پروتز پا جایگزینی برای پا و اندامی است که پزشک بنا به دلایل مختلفی دستور به قطع آن می دهد. پروتزهایی که مخصوص پا هستند ظاهری شبیه به پای معمولی دارند و عملکرد عضو اصلی را بازیابی می کنند. پروتزهای مصنوعی پا منجر به جا به جایی راحت افرادی می شود که عضو اصلی شان را قطع می کنند و نیاز به پروتز دارند. بیمار در حالت های مختلفی نیاز به قطع عضو دارد که در زیر به آن ها اشاره می کنیم:
• بخشی از پا قطع می شود که به آن پارشیال فوت هم می گویند
• نیاز به قطع عضو در ناحیه مفصل مچ پا است که به آن سایم هم می گویند
• نیاز به قطع عضو زیر زانو است که به آن ترانستیبیال می گویند
• عضو روی زانو نیاز است که قطع شود
• نیاز به قطع عضو بالای زانو است که به آن ترانسفمورال هم می گویند
• نیاز به قطع کردن تمام عضو و اندام تحتانی در سطح مفصل لگن است
بیشترین مراجعینی که پزشک دستور به قطع عضو آن ها می دهند، بیمارانی از نوع ترانستیبیال و ترانسفمورال هستند. پروتزهای پا در انواع مختلفی تولید می شوند و هر کدام به منظور اینکه عملکرد ناحیه قطع شده را بازیابی کنند، در اختیار بیماران قرار می گیرند. پروتزهای مصنوعی پا نیاز به پنجه پروتزی هم دارند. در واقع عملکرد این پنجه به این صورت است که اگر ضربه ای بر اثر شوک بخواهد به پنجه پا وارد شود، پنجه پروتزی این ضربه را جذب می کند و منجر می شود تا فرد بیمار در حالت نیمه ایستاده ثبات خود را حفظ کند. در حالت کلی پنجه پروتزی باعث می شود تا فرد بیمار به راحتی و آرامی بتواند روی پای خود راه برود و از این بابت برایش مشکلی ایجاد نشود.

پای مصنوعی تا زانو

اجزای پروتز پا

اینکه پروتز پا شامل چه اجزایی می شود کاملا بستگی به نوع سطح قطع عضو دارد. پروتز در واقع با اجزا و لوازم خود جایگزینی مناسب برای مچ پا، ساق پا، زانو، ران، لگن و خود پا خواهد شد. از جمله اجزایی که در پروتزهای پای مصنوعی به کار می روند می توان به موارد زیر اشاره کرد:

سوکت پروتز مصنوعی پا

این بخش از پروتزها به صورت مستقیم با انتهای عضوی که قطع می شود ارتباط دارد و در دو نوع نرم و سخت تولید می شود. سوکت های نرم از نوع سیلیکون یا پلی فوم هستند و سوکت های سخت نیز از جنس زرین هستند.

قسمت ساق پروتز مصنوعی پا

این قسمت از پروتز ظاهری شبیه به ساق پا دارد و اجزای سازنده آن یا ابرو فوم داده و یا لوله مدولار با پوشش پلاستوزوت است

مجموعه مچ و پا پروتزهای مصنوعی

مجموعه مچ و پا حالت های مختلفی دارد. این مجموعه در ساده ترین حالت ممکن می توانند به شکل زیر باشند:
• حالت پنجه ساچ و بدون مفصل مچ
• پنجه ای با مفصل مچ تک یا چند محوره
نوع دیگری از پنجه ها نیز وجود دارند که به آن پنجه های کربنی می گویند. این پنجه ها به منظور شبیه سازی حرکات مچ و پا طراحی می شوند و به وسیله جذب و آزاد کردن انرژی بافت کربنی کار می کنند.

مفصل زانو پروتز مصنوعی پا

کسانی که قصد ترانسفمورال را دارند، به بخشی به نام مفصل زانو نیاز پیدا می کنند. قسمت مفصل زانو در پروتز پا خود در چند حالت تولید می شود که در زیر به آن ها اشاره می کنیم:
• ساده تک محوره
• پیشرفته چند محوره
• مفصل زانو هوشمند
• مفصل زانو با پمپ های هیدرولیکی

انواع پروتز پا مصنوعی

پروتزهای پا انواع مختلفی دارند که بنا نیاز بیماران و عوامل دیگر برای آن ها تجهیز می شوند. از جمله عوامل موثری که در انتخاب یک نوع پروتز پا برای بیماران وجود دارند، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
• سبک زندگی
• توان مالی
• هدف
• نوع بیمه درمانی
• سن
• جنسیت
• وزن
• شغل
• میزان تحرک
در حالت کلی تمام پروتزهای پا از اجزا و موادی کم وزن و سبک تولید می شوند تا در هنگام استفاده برای بیمار مشکلی به وجود نیاورند. این مواد مقاومت و استحکام بالایی دارند و خیلی زود آسیب نمی بینند. از جمله موادی که در ساخت پروتز پا به کار می روند می توان به تیتانیوم، آلومینیوم و رزین های پلی استر اشاره کرد. این مواد به به دلیل وزن مناسب باعث می شوند بیمار در هنگام استفاده از پروتز پا سنگینی خاصی احساس نکند و به راحتی بتواند به کارهای روزمره خود برسد.
اما فراموش نکنید که در بین انواع مختلف پروتزهای پا فرد بیمار باید مناسب ترین نوع پروتز را انتخاب کنید تا بتواند دوباره به روال قبلی زندگی خود باز گردد و قطع عضو او تاثیری در کیفیت زندگی اش نگذارد. هر چه پروتزی که جایگزین اندام اصلی می شود مناسب تر باشد، عملکرد عضو اصلی بهتر ایفا می شود و فرد دوباره می تواند مانند قبل به زندگی عادی اش برگردد.
متخصص ها سعی می کنند که انواع پروتز پا را با وزن کمی تولید کنند اما با این وجود اگر فرد بیمار نیاز به پروتز با ویژگی های بهتر دارد، نه تنها به وزن آن افزوده می شود بلکه پیچیدگی و هزینه اش هم افزایش پیدا خواهد کرد. مهمترین عاملی که در انتخاب نوع پروتز پا تاثیرگذار می گذارد، نیاز فرد بیمار است. پزشک معالج با تشخیص نیاز اصلی بیمار، به او مناسب ترین نوع پروتز را معرفی می کند. اما با این حال ما در ادامه به انواع پروتز پا اشاره می کنیم و توضیحاتی در موردشان خواهیم داد.

پای مصنوعی زیر زانو و ساق پا

پنجه پای ثابت با پاشنه نرم (SACH) –  سخت

این نوع پنجه ها را به عنوان معمولی ترین نوع پنجه های پروتزی می شناسند. در این پنجه ها لولا یا بخش متحرکی وجود ندارد و شامل بخش های لاستیکی مختلفی هستند که عملکردشان به بیمار کمک می کند تا بتواند پای خود را خم کند، یا موجب ایجاد انعطاف و تغییر شکل در آن بشود. پنجه پای ثابت با پاشنه نرم (SACH) –  سخت نسبت به سایر پروتزهای پا وزن کمی دارد و به صورت ضد آب تولید می شود. دوام و ماندگاری این نوع پروتز بالا است و با پایداری خوب، می تواند تا مدت ها برای فرد بیماری علمرد و بازدهی مناسب به ارمغان بیاورد. این پروتز پا قیمت ارزان و مناسبی دارد و برای افرادی که وزن کمی دارند و در طی روز تحرک زیادی ندارند، بهترین گزینه است.
اما نمی توان از ویژگی های منفی این پروتز پا نیز چشم پوشی کرد. از مهمترین ویژگی های منفی این پروتز، انعطاف پذیری کم است. همچنین نمی توان این نوع پروتز را به صورت سفارشی سازی شده سفارش داد و ارتفاع پاشنه آن نیز به صورت ثابت تولید می شود. این پروتز شوک را به میزان کمی جذب می کند و قاعدتا هر فرد بیمار نیازهای مختلفی دارد ولی این پروتز نمی تواند با نیازهای مختلف بیماری تطابق پیدا کند.
امکان شکستن این پروتز نیز از جمله ویژگی های منفی آن است و پنجه پای ثابت با پاشنه نرم (SACH) –  سخت ثبات خود را فقط به وسیله یک پیچ حفظ می کند. کسانی که تحرکات زیادی در طی روز دارند، بهتر است که از این نوع پروتز پا استفاده نکنند چرا که مناسب آن ها نیست.

مچ پای ثابت با پاشنه نرم (SACH) –  نرم

در این نوع پروتز پا انعطاف پذیری زیادی وجود دارد چرا که کارشناسان به آن زبانه ای متحرک یا منعطف اضافه می کنند. خاصیت انعطاف پذیری این پروتز زمانی که پنجه پا تحت فشار بود، به خوبی قابل مشاهده است. از آنجایی که این پروتز ارتجاعی است، وقتی که فشار آزاد شود، زبانه آن نیز به همان شکلی که در ابتدا بود، باز خواهد گشت. این پروتز با وزن کم باعث می شود تا بیمار در هنگام استفاده از آن سنگینی خاصی را احساس نکند.
مچ پای ثابت با پاشنه نرم (SACH) –  نرم خاصیت ضد آب دارم و به صورت بادوام تولید می شود، از همین رو مقاومت و استحکام آن افزایش پیدا می کند. این پروتز هم قیمت پایین و مناسبی دارد و برای افرادی که کم وزن هستند یا افرادی با وزن متوسط گزینه خوبی است. توجه کنید که این پروتز برای افراد کم تحرک طراحی و تولید می شود و کسانی که تحرک زیادی دارند، بهتر است که از آن استفاده نکنند.
برای این مدل از پروتز پا هم نمی توان به صورت سفارشی سازی پروتزی تولید کند. ارتفاع پاشنه نیز در آن تغییری نمی کند و به صورت ثابت باقی خواهد ماند. این نوع پروتز را نمی توان تنظیم هم کرد تا بتواند نیازهای مختلف فرد بیمار را به صورت کامل برطرف کند. احتمال شکستن پروتز مچ پای ثابت با پاشنه نرم (SACH) –  نرم نیز بالا است و ثبات آن فقط با یک پیچ حفظ می شود.

پای مصنوعی چند محوره – Multiaxial foot

از جمله ویژگی های پای مصنوعی چند محوره می توان به به دارا بودن مفاصل بند اشاره کرد. این مفاصل کمک می کنند تا بیمار بتواند پای خود را از قسمت پاشنه تا انگشت ها حرکت دهد. مثلا او می تواند از سمتی به سمت دیگر پاشنه تا انگشت های خود را حرکت دهد یا روی پاشنه یا پنجه خود بایستد. عملکرد این پروتز نسبت به نمونه های ساچ یا تک محوره بهتر است چرا که به خوبی امکان شبیه سازی حرکات پا را دارد و بهتر از نمونه های قبلی این حرکت را تقلید می کند.
در پروتز پا مصنوعی چند محوره به بیماری انرژی بیشتری بر می گردد و او با این پروتز احساس راحتی بیشتری در سطح های ناهموار خواهد داشت. این پروتز منجر به افزایش ثبات در بیمار می شود و در قسمت زیر پا نیز نرمی بیشتری برای او به ارمغان می آورد. از جمله مهمترین ویژگی های این پروتز پا این است که در قسمت پاشنه امکان تغییر ارتفاع وجود دارد. این پروتز مانند نمونه هایی قبلی به صورت ضد آب تولید می شود و بیمار می تواند بر اساس نوع نیاز خود آن را تنظیم نماید.
این پروتز پا دوام و استحکام بالایی دارد و از مقاومت خیلی خوبی نیز برخوردار است. عملکرد این پروتز نسبت به نمونه های قبلی اش بهتر است و بسیاری از نقص هایی که آن ها دارند، در این پروتز وجود ندارد. کسانی که تحرک متوسط و رو به بالایی در طی روز دارند نیز می توانند از این پروتز بر خلاف نمونه های قبلی استفاده کنند.
اما نمی توان از ویژگی های پا مصنوعی چند محوره چشم پوشی کرد. از جمله مهمترین ویژگی های منفی این نوع پروتز می توان به وزن بالا آن اشاره کرد. همچنین این پروتز قیمت بالاتری نسبت به نمونه های قبلی دارد و نمی تواند شوک را به میزان قابل توجه ای جذب کند. همچنین فرد بیمار به مرور زمان و کم کم دیگر امکان کنترل این نوع پروتز را نخواهد داشت.

شرایط دریافت پروتز پا

اما چه شرایطی برای دریافت پروتز پا وجود دارد و در حالت کلی چه افرادی می توانند پروتز پا را دریافت کنند؟ از جمله مهمترین عواملی که مشخص می کند آیا یک فرد نیازمند دریافت پروتز است یا نه سطح عملکرد، پتانسیل پیشرفت و میزان آماده سازی اندام باقی مانده او (که اصطلاحا به آن استامپ هم می گویند) است. در صورتی که فرد بیمار برای دریافت پروتز اقدام کند، این عوام نقش مهمی در قبول یا رد درخواست او دارند.
در واقع زمانی که فرد بیمار عمل جراحی را انجام می دهد و دچار قطع عضو می شود، باید دوره نقاهت خود را پشت سر بگذارد و سپس از بیمارستان مرخص شود. پس از اینکه بیمار از بیمارستان مرخص شد، بررسی های لازم انجام می شود که مشخص شود آیا او به پروتز پا نیاز دارد یا نه.
همانطور که در قبل گفتیم، پروسه آماده سازی اندام باقی ماند یا استامپ نیز جزو عوامل تعیین کننده ای است که مشخص می کند بیمار به پروتز نیاز دارد یا نه. این پروسه مراحل مختلفی را در بر می گیرد که در زیر به آن ها اشاره می کنیم:
• آموزش تحرک
• آموزش مراقبت از پوست
• تقویت عضلات
• کاهش و مدیریت کردن درد
• شکل دهی و باندپیچی
اگر به خوبی بتوان فرایند آماده سازی اندام باقی مانده را پیش برد و رعایت کرد، فردی که قطع عضو می شود، می تواند پس از گذشت یک یا دو ماه برای دریافت پروتز پا اقدام نماید.
هر چند پروتز پا مشکلات بسیاری از بیماران قطع عضو را حل می کند و باعث می شود تا آن ها به روال عادی زندگی خود برگردند اما با این حال برخی بیماران هم با وجود استفاده از پروتز پا به زندگی نرمال باز نمی گردند و پروتز پا برایشان فایده و نتیجه ای ندارد.

انواع پروتز پا

سوالات قبل از دریافت پروتز پا

قبل از اینکه بخواهید برای خرید پروتز پا و دریافت آن اقدامی بکنید، حتما سوالاتی که در زیر ذکر می کنیم را از پزشک خود بپرسید. پاسخ این سوالات کمک زیادی به شما می کند تا آگاهی بیشتری در مورد پروتز پا به دست بیاورید.
• وضعیت پوست اندام به چه صورت است؟
• اندام باقی مانده به چه اندازه دامنه حرکتی دارند
• پای دیگر من در سلامت کامل به سر می برد؟
• من به میزان فلان قدر در روز تحرک دارم، آیا پروتز پا برایم مناسب است؟
• من قبلا به فلان اندازه در روز فعالیت بدنی داشتم، آیا با وجود پروتز پا می توانم مثل قبل به فعالیت های خود ادامه دهم؟

قیمت پروتز پا

وقتی که می خواهید برای خرید پروتز پا اقدام کنید، شاید مهمترین سوالی که به ذهن تان برسد این است که قیمت پروتز پا چقدر است؟ باید بگوییم که قیمت پروتز پا بر اساس عوامل مختلفی تعیین می شود که یکی از مهمترین آن نوع قطعی عضو در فرد بیمار است. کسانی که کاندید دریافت و خرید پروتزهای پایین زانو می شوند، نیاز به پرداخت هزینه کمتر نسبت به کسانی که نیازمند زانو هستند، دارند. ظاهر پروتز پا که به نوع موادی که در ساخت آن استفاده می شود بستگی دارد نیز در قیمت نقشی اساسی دارد.
قیمت پروتز پنجه پا نیز بر اساس نوع آن مشخص می شود. نوع بیمه شما نیز در قیمت پروتز پا تاثیر دارد که برای اطلاع از اینکه بیمه تان چقدر می توان هزینه ها را کاهش دهد، می توانید با کارشناسان مجموعه آس کلینیک تماس بگیرید.

خرید بهترین پروتز پا

همواره انتخاب بهترین پروتز پا برای کسانی که قطع عضو هستند، یک دغدغه اساسی است. اینکه آن ها چه نوع پروتزی را انتخاب کنند تا بتوانند به وسیله آن به زندگی عادی برگردند، یک سوال مهم است. درپاسخ به این سوال باید بگوییم که بهترین پروتز پا پروتزی است که شباهت زیادی نسبت به نمونه بیولوژیکی تان دارد. پروتزهای پا در هنگام فعالیت های بدنی مثل راه رفتن یا دویدن گشتاوری زیادی را تحمل می کنند و به همین خاطر باید از مقاومت بالا و استحکام زیادی برخوردار باشند.
در حالت کلی اگر قصد خرید پروتز پا را دارید، شما باید به دنبال پروتزهایی باشید که حرکات و عملکردشان شباهت زیادی به عضلات و تاندون هایی که از دست دادید، دارد. پروتزی که می خرید باید کاملا برایتان مناسب و راحت باشد و در مسیرهای طولانی یا زمانی که در مسیرهای ناهموار قرار می گیرید، برایتان مشکلی ایجاد نکند.
اگر به سراغ پزشک های با مهارت بروید، آن ها با بررسی شرایط و سبک زندگی تان، بهترین پروتز پا را به شما پیشنهاد خواهند داد. پزشک هایی که در زمینه تجویز پروتز پا فعالیت می کنند، با دانش بیومکانیکی خود همواره بهترین نوع پروتزهای پا را به بیماران خود پیشنهاد می کنند.

نکات مهم قبل از خرید پروتز پا

برخی از بیمارانی که برای دریافت پروتز پا کاندید می شوند، حتی زمانی که از پروتز استفاده می کنند هم نیاز به عصا یا واکر خواهند داشت. این در حالی است که برخی نیاز به این ابزار ندارند و به راحتی می توانند به وسیله پروتز به فعالیت های روزمره خود بپردازند. در زیر به مهمترین نکاتی که قبل از خرید پروتز پا باید بدانید، اشاره می کنیم:

همه افراد شرایط دریافت پروتز پا را ندارند

همانطور که گفتیم برخی افراد حتی با وجود دریافت پروتز پا نیاز است از واکر یا عصا استفاده کنند، در کنار این افراد، افرادی هم هستند که حتی اگر پروتز هم استفاده کنند، امکان راه رفتن عادی را نخواهند داشت و آن ها نمی توانند از هیچ پروتزی استفاده کنند. وقتی که به پزشک برای استفاده از پروتز پا مراجعه می کنید، او مواردی را در شما بررسی می کند تا بر اساس آن ها نظر دهد که آیا می توانید از پروتز پا استفاده کنید یا نه. در زیر به ذکر این موارد می پردازیم:
• میزانی دردی که در قسمت تحتانی تان وجود دارد
• میزان بافت نرم در بدن
• وضعیت پوست روی اندام
• دامنه حرکتی اندام باقی مانده
• میزان فعالیت های روزمره بیمار
• اهدافی تحرکی بیمار
• میزان سلامت پای دیگر
میزان آسیب دیدگی پا یکی از مهمترین فاکتورهایی است که مشخص می کند آیا می توانید از پروتز پا استفاده کنید یا نه. کسانی که کاندید دریافت پروتز بالای زانو هستند نسبت به کسانی که می خواهند از پروتز زیر زانو استفاده کنند، شرایط سخت تری دارند. دلیلی که باعث شد پای فرد قطع شود نیز مشخص می کند که آیا او کاندید دریافت پروتز پا است یا نه. مثلا کسی که بر اثر بیماری هایی مثل دیابت پای خود را از دست می دهد، شرایط حساس تری نسبت به کسی دارد که پای خود را بر اثر تروما از دست می دهد.
شما باید بدانید که شرایط استفاده از پروتز در همه بیماران با هم یکسان نیست و متفاوت است. همچنین یک پروتز که برای فردی مناسب است، ممکن است برای فردی دیگر به هیچ وجه مناسب نباشد و شما باید از این موضوع قبل از خرید پروتز پا آگاه باشید.

یکسان نبودن پروتز پا برای همه

هر پای پروتزی بر اساس بررسی های دقیق روی ناحیه قطع شده، برای بیماران تجویز می شود. در واقع پزشک و فرد متخصص از اندامی که باقی می ماند، یک قالب محکم درست می کند که روی آن قرار بگیرد. به واسطه این قالب، پا مصنوعی دیپر از اندام جدا نمی شود و بیمار به راحتی می تواند از آن استفاده کند. از آن جا که تجویز پا نیاز به بررسی اندام بیمار دارد، پس یک پای پروتزی مصنوعی که برای یک بیمار خاص تجویز می شود، برای فردی دیگر مناسب نیست.
برای اینکه بتوانید مناسب ترین نوع پروتز را انتخاب و فرآیند بررسی اندام را انجام دهید نیاز به یک پزشک متخصص دارید. در واقع این پزشک می تواند به شما در خرید و انتخاب بهترین پروتز پا کمک کند.

توانبخشی

پس از تجویز پزشک به استفاده از پروتز پا و انجام مراحل بررسی و انتخاب پروتز، برای اینکه بتوان پاها را تقویت کرد و همچنین به تقویت سیستم قلبی عروقی و بازدها پرداخت، بیمار باید با افراد متخصص و پزشک های مختلف مثل فیزیوتراپیست ها و... دائما در ارتباط باشد. در واقع کادر درمان برای بیمار در این زمان یک برنامه توانبخشی در نظر می گیرند که بیمار باید به این برنامه عمل کند تا نهایتا بتواند به روال قبلی زندگی باز گردد.
پزشکان و متخصص ها در چیدن این برنامه به سلامت کاملی پای سالم اهمیت ویژه ای می دهند. هر چند پاهای پروتزی می توانند روز به روز پیشرفته تر شوند اما نهایتا نمی توانند عملکرد یک پای سالم را از خود نشان دهند؛ به همین منظور بیمار باید نهایت تلاش خود را در حفاظت و مراقبت از پای پروتزی نشان دهد.

عادت به پروتز پا

اینکه به پروتز پا عادت کنید و از آن به بعد با آن راه بروید کمی سخت و مشکل است. شما یک چالش سخت در استفاده از پروتز پا پیش رو دارید که باید از پس آن بر بیایید. به همین منظور ارتباط خود را متخصصین و پزشک ها قطع نکنید چرا که شاید حتی بعد از گذراندن دوره توانبخشی باز هم نیاز به متخصص برای راه رفتن با پروتز پا پیدا کنید. بنا به دلایل مختلفی نیاز است تا در هنگام استفاده از پای پروتزی به پزشک نیاز پیدا کنید که در زیر به بررسی این دلایل می پردازیم:
• عرق کردن بیش از اندازه گاها مشکلات پوستی مختلفی را برایتان ایجاد خواهد کرد
• از آن جا که بافت عضوی که قطع می شود نرم است، ممکن است در یک سال اول با تغییر شکل آن مواجه شوید
• ضعف در مابقی اندام بعد از قطع عضو
• درد فانتوم

درد فانتوم اندام

یکی از دردها و مشکلاتی که افراد بعد از قطع عضو با آن مواجه می شوند، درد فانتوم است. این درد به خاطر قطعی عضو در بدن به وجود می آید و حدودا 80 درصد افرادی که مجبور به قطع اندام شان می شوند، این درد را تجربه می کنند.
برای از بین بردن درد فانتوم، پزشکان راه حل های مختلفی را توصیه می کنند. مثلا یکی از راه حل ها این است که فرد آینه درمانی کند. او طبق این فرآیند درمانی باید رو به روی آینه بایستد و به خود نگاه کند تا با این کار مغز را فریب دهد و مغز فکر کند که هنوز آدم جای خودش وجود دارد.

تغییر در پروتز پا

اگر در هنگام استفاده از پروتز پا به مشکل خوردید، می توانید از متخصص کمک بگیرید. او یا پای پروتزی فعلی تان را مجدد تنظیم می کند و یا پروتز دیگری برایتان در نظر می گیرد. هر چند این اتفاق کم پیش می آید و در بیشتر مواقع بیماران با پای پروتزی خود وفق پیدا می کنند اما چنانچه به این مشکل برخوردید، می توانید از پزشک متخصص خود در این زمینه کمک بگیرید.
با وجود پیشرفت فناوری ساخت پروتز پا، حالا پروتزهایی وجود دارد که در فناوری شان از سنسورهای خاصی استفاده می شود. به وسیله این سنسورها فرد بیمار می تواند مسیرهای متفاوتی را برای پیاده روی انتخاب کند و از پروتز پا خود به خوبی استفاده نماید.

پروتز پا، جایگزینی برای اندام قطع شده

پروتز پا ابزاری برای بیمارانی است که مجبور به قطع پا خود می شوند. پروتز پا انواع مختلفی دارد که هر کدام ویزگی های به خصوص خودشان را دارا هستند. اگر می خواهید از پروتز پا استفاده کنید، باید حتما با یک پزشک متخصص در ارتباط باشد. او با بررسی اندام تان و ایجاد یک قالب دقیق، به شما در استفاده از بهترین پروتز کمک خواهد کرد. همچنین شما باید به دنبال یک مرکز مناسب نیز برای تهیه پروتز پا باشید تا از طریق آن با بهترین قیمت، اقدام به خرید پروتز پا کنید.

آس کلینیک، عرضه کننده انواع پروتز پا

مجموعه آس کلینیک در زمینه تولید و عرضه انواع پروتز فعالیت می کند و شما می توانید برای خرید انواع پروتز پا از طریق این مجموعه اقدام کنید. مشاورهای آس کلینیک در خدمت شما هستند تا به تمامی سوالاتی که در مورد قیمت پروتز پا، خرید آن یا موارد دیگر دارید، پاسخ دهند. کافیست تا همین حالا با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید تا کارشناسان آس کلینیک به صورت کامل شما را راهنمایی کنند.
یکی از ویژگی های مثبت آس کلینیک این است که برای تمام محصولات خود بیمه و گارانتی در نظر می گیرد. با این ویژگی شما به راحتی می توانید اقدام به خرید پروتز پا بدون هیچ نگرانی و مشکلی کنید. تمام سعی کارکنان و پرسنل این مجموعه این است که شما مشتریان محترم بتوانید نیاز و خواسته خود را از طریق آس کلینیک برطرف کنید. این مجموعه کیفیت بالایی در محصولات خود دارد و از متدهای روز دنیا و استانداردهای جهانی در درمان و تهیه محصولات استفاده می کند. برای اطلاعات بیشتر می توانید با پشتیبانی سایت تماس بگیرید.